Syrisk mat: Muhammara og mutabbal
Rett i panna
Rett i panna
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2015 by Anne Lise Dalene in Endelig helg, Forretter, Lavkarbo, Middag, Slowfood, Småretter
  • 2 dl brødsmuler
  • 1 dl extra virgin oliven olje
  • 4 spiseskjeer tahini (sesampure)
  • 60 gram valnøtter
  • 4 grillet søt paprika (fåes kjøpt på glass)
  • 1 rødløk
  • 2 ss granateple syrup
  • 1 ss chili pasta (smak til)
  • 1 ss tomatpure
  • 2 ts cumin (krydder)
  • 1 ts salt
  • 2 store auberginer
  • 1 dl tahini (sesampasta)
  • 2 fedd hvitløk
  • Liten dæsj salt (smak til)
  • Liten dæsj pepper (smak til)
  • 2 ss granateple syrup
  • Granateple og bladpersille til pynt
  • Smak til med røkt paprikapulver (hot)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.