Mine Favoritter

Mine Favoritter

Brimis ribbe

Kjøp ribbe av god kvalitet, og helst ikke for mager. Beregne gjerne 4-500 gram per person, så har du til kald ribbe seinere i jula
Marinert ribbe  ~*♥*~

Marinert ribbe ~*♥*~

Til julebrunchen smaker det godt med marinert ribbe. Den har litt mere smak enn den vanlige juleribben og passer derfor godt med lefse eller brød ~*♥*~
Marinert kalkunfilet med maldon bakte poteter

Marinert kalkunfilet med maldon bakte poteter

Marinert kalkunfilet m/maldon bakte mandelpoteter, stekte grønnsaker (squash, aubergine, rosenkål, løk, sopp, tomat) & oliven og aioli ♥ஜBakte poteter
Rosettbakkels

Rosettbakkels

Tradisjonbakst. )Jeg er ikke noen verdensmester på Rosettbakkels,men fikk da til en bra porsjon til slutt
Super oppskrift på brente mandler

Super oppskrift på brente mandler

I kveld har vi lagd brente mandler, som ble veldig gode, derfor vil jeg dele oppskriften med dere.  Jeg søkte etter oppskrift på nettet, og havnet inne på en annen blogg (fotballfrue), hvor ei hadde lagt igjen ei oppskrift i en kommentar (takk, Linda, for super oppskrift

Kleftiko- tyvens lam

NB. Forberedelse av Kleftiko tar ca 30 minutter. Den skal steke i ovn i 3- 3,5 timer. Rhodos kunne vise frem mye god mat i sommer

Kjøttrull/lammerull

Pappa sendte meg avgårde til Eide Handel, som er en av mine favorittbutikker i Tromsøområdet. Prosjekt lære å lage lammerull
Valnøttrull fra Kroatia

Valnøttrull fra Kroatia

Povitica. Det er mangt man finner når man surfer på nettet. Her om dagen kom jeg over Povitica, valnøttrull fra Kroatia, som bakes til diverse høytider