Begynn med kaken ta kaffen i en gryte og visp inn kakaoen gi det et lite oppkok(pass på å ikke bruke for høy varme da blir kakaoen bitter) sett blandingen tilside for avkjøling
Alle i huset elsker smaken av disse gode karbonadene. Print Hjemmelagde karbonaderAv. Er de tykke, så krever de noe lenger steketid, men også noe lavere temperatur
Det blir litt sporadisk blogging fremover som jeg har nevnt før, men jeg håper at jeg snart kan fortelle dere at jeg er frisk og klar for livet igjen om ikke så lenge
En spennende smakskombinasjon avfriske urter, søt mais, saftig mango og spennende ingefær. Vi har brukt den mest til stekt kjøtt, men den passer supert ved siden av grillmat, på toppen av en hotdog, mellom to burgerbrød eller i et tacoskjell
Print Karbonadermed fransk innspill Av. Grunnen til at jeg sier hjemmelagde karbonader «fransk innspill», er fordi blandingen av hvitløk og rosmarin gir en smak av Provence
Godt brød ved siden av og gjerne spekemat, om ønskelig. Deilig salatmed nydelige farger. Da jeg var så heldig å finne regnbuegulrøtter i butikken her forleden, brukte jeg dem i denne salaten hvor det skulle være minigulrøtter
Jeg endret litt på bringebærkremen, og ble veldig fornøyd med resultatet. I fjor sommer var jeg på matkurs i København, og der laget vi The Hummingbird Bakery sin fantastiske oste-brownies kake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.