Mine Favoritter

Mine Favoritter

  • 7 Oppskrifter
Mine Favoritter
Langtidsstekt ribbe

Langtidsstekt ribbe

En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted. Etter å ha hørt han fortelle om mørheten man oppnår ved langtidssteking av kjøtt, funket min impulsive side omtrent sånn
Parmakylling

Parmakylling

Hemmeligheten bak god mat er ikke nødvendigvis kokken – men gode råvarer og riktig tilberedning. Gode råvarer i denne retten er ekte Parmaskinke (Prosciutto di Parma), stangekylling, uvoksede sitroner og friske urter
KYLLINGLÅR I LEIRGRYTE

KYLLINGLÅR I LEIRGRYTE

En enkel måte å lage middag på, og så saftig kjøttet blir. Laget mat til bare 2 personer i dag, men det er jo bare å fordoble oppskriften til 4
Rebekkas dessert

Rebekkas dessert

denne desserten er innspiret av tilslørtebondepiker. og jeg har kallt den rebekkas dessert etter en venninde jeg jobbet med i sommer
Villsvinstek med hasselbackpoteter

Villsvinstek med hasselbackpoteter

til 6 personer. 1,2 kg villsvin. NB. På grunn av faren for trikiner må kjøttet fryses (-20° i 2 uker) og/eller gjennomstekes ved at det får en kjernetemperatur på mer enn 68°