Jeg har oppdaget hvor enkelt det er å lage suppe fra bunnen av og faktisk at det ikke tar så mye lengre tid, annet enn at det fint går å lage i hverdagen
Potetterningene kan brunes lett i smør på pannen før de has oppi kjøttgryten, men man kan også ha potetene rett i gryten når kjøttet er nesten er ferdig kokt
Det er lett å lage en stor porsjon, og passer derfor ypperlig om man har mange munner å mette. Eller, om du koker dem selv, pass på at du ikke koker dem for lenge
Kjøttet er billigere enn andre deler av oksen, og egner seg godt til gryter. Før var det vanlig å banke kjøttet for å ødelegge muskelfibrene, slik at kjøttet skulle bli mørere
En enkel og nydelig gryte rik på smak av gode råvarer, deilige kantareller og noen andre små sopp som jeg ikke vet navnet på, og en frisk litt syrlig smak av tyttebær
Tomatsausen bruker jeg som grunnlag til tomatsuppe, tomatsaus til kjøttboller, pizzasaus, diverse kyllingretter og gryteretter, deilig i fiskegryter for å nevne noen
Det var jo veldig hyggelig at alleville komme, men det legger jo også noen begrensninger på menyen. Jeg søkte etter "enkel gryterett til mange" og jeg er ganske sikker på at jeg fulgte denne linken, men den ser ikke ut til å virke lenger