Med gjester på besøk var dette en vellykket og smakfull lørdags middag. Du trenger. oksesteiksalt og pepperolivenoljehvitløk2 løkvannsmørSett ovnen på 160 grader
Når man først er i Procvence spiser man and i en eller annen form, særlig andeconfitt som nesten alltid står på menyen hos de fleste restauanter, men andebryst står også ofte på menyen og da med et godt smakfullt tilberedt tilbehør og velsmakende saus
Jeg er veldig glad i supergrønnsaken brokkoli siden den er ekstra rik på vitaminer og mineraler så jeg spiste bare 1/2 brokkoli ved siden av, pluss at jeg drysset over en neve usaltede cashewnøtter
Man tager hva man haver, og noen ganger blir det virkelig suksesst. ). Jeg har et stort tømme-kjøleskapet-prosjekt på gang, og dette ble altså resultatet
Jeg plukket rognebær i Heidal og nå er rognebærgeleen laget og står klar til bruk. Jeg tenker å bruke dette i viltsauser, så det blir spennende å prøve ut den selvlagde