Dette er en supergod og fyldig viltsaus som passer til både hjort, elg, rein og annet storfe. Da jeg er så heldig å ha en far som driver med jakt får jeg ofte både elgkjøtt og hjortekjøtt i hus og med så godt kjøtt må jo også tilbehøret være perfekt
Ungdomen i huset veks til og er så vidt byrja å vise interesse for korleis ein lagar mat. Tenkte at det kunne vera greit å ha framgangsmåten på korleis ein lagar brun saus, på bloggen, slik at han lett kan lage seg middag ein dag mor og far ikkje er heime
Denne kjøttsausen er veldig enkel og rask å lage. Den kan spises som den er, f. eks sammen med en grønn salat, brukes som fyll i pizzamuffins, eller brukes som basis for gryteretter
Det er begrenset hva man kan finne av posesauser når man skal ha både glutenfri og vegansk versjon. Heldigvis kan man enkelt lage brunsaus fra bunnen med bokvetemel
Helstekt kalkunfilet stekt i en romertopp, gir deg fantastisk saftig og mørt kjøtt. Her brukte jeg sausen fra gårdagens ribbe, noe som smakte helt himmelsk
Hjemmelaget pastasaus Fantastisk hjemmelaget pastasaus fra Anne Karin`s Mat og vin Hjemmelaget pastasaus er enkelt å lage samtidig som den er mye mer smakfull enn posesauser
Bernaisesaus er ikke så vanskelig som mange tror. Jeg syns hjemmelaget desidert er det beste. Her en en enkel og god oppskrift som jeg hadde til den grillete entrecoten