Sukkerbunn uten egg, melk, sukker og gluten + mange bløtkaketips
Lovely Liller
Lovely Liller
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 5,4 dl passende glutenfri melblanding (jeg brukte en blanding med hvitrismel, potetstivelse og tapioca. Tåler du gluten kan du bruke vanlig mel).
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 ts havsalt
  • 1 1/2 ts linfrømel eller annet egg substitutt*
  • egg
  • 4 ts eggerstatter blandet med 6 ss vann*
  • 1 ts xanthan gum
  • 3 dl sukkerfri sitronbrus (du kan til nød bruke melk)
  • 2,5 dl sukrin eller etter smak
  • 4 ss romtemperert smør
  • 4 ss eplepålegg
  • 1/2 ts mandel ekstrakt
  • 1/2 ts vanilje ekstrakt
  • 3 eggehvitter i stedet for substitutt

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.