Rikelig pensling med egg før steking er selve hemmeligheten bak den blanke, friskt brune skorpen. Julebrød hører førjula til, og aller helst vil jeg bake det selv
Her kommer første oppskrift av mine favoritt julekaker. Denne oppskriften har jeg fått av min bror, og husker så godt alle årene jeg, mamma og pappa gikk til han sent lillejulaften og han serverte gløgg og disse "kakene"
De er ganske lyse, litt lysebrune i kanten når de er ferdige. Har begynt å bake til jul og idag ble det Serina kaker, de hører med på kakefatet i min familie
Inni er de imidlertid mørkebrune på grunn av den hakkede sjokoladen. Jeg søkte på julekaker på det søte liv og jeg fikk opp mange oppskrifter, bla denne oppskriften, som heter Vepsebol
Når jeg skal bake til jul pleier jeg å begynne i god tid, så det ikke blir så stress rett før jul. Og da begynner jeg alltid med slike ting som kan fryses ned først
Nå er endelig Desember her, og jeg vil derfor innlede dette inlegget med å ønske dere God Jul ♥. I går kveld prøvde jeg med på noe helt nytt, melig Biscotti
Dagens oppskrift er på 'sunnifiserte' brunepinner. Skjær opp kakene FØR du steker dem, altså ikke som med vanlige brunepinner, de skjæres nemlig opp etter stekingen
Brunepinner er en fantastisk julekake, som vinner stadig mer terreng over hele landet. De skal bli lysebrune – ikke sjokoladebrune – da blir de for harde
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.