Hjemmelaget sukkerfri softis med eller uten ku
Lovely Liller
Lovely Liller
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 17. Mai. Jeg tror rekorden er på
  • 1 vaniljestang
  • 3 dl melk, gjerne hel, evt lett
  • 1,5 dl kremfløte
  • 4 g gelatinpulver +
  • 2 ss kokende vann
  • 50 g sukrin eller annen søtning
  • 3 dl kokos-, soya-, havre-,ris- eller nøttemelk
  • 1,5 dl vegansk fløte, helst minst 45% fett (soya eller havrefløte)
  • 4 g gelatinpulver (agar pulver for vegansk variant) +
  • 1/4 ts xanthan gum vil hjelpe på å motvirke iskrystaller i isen, samt gi en slags munnfølelse av at isen inneholder mer fett eller eggeplomme. Xanthan gum brukes veldig ofte i iskrem på grunn av disse egenskapene. Les mer om xanthan her. Kjøpes her.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.