Første gang jeg satte tennene i et av polarbrødene, tenkte jeg at det var seigt, omelettaktig og lite godt, men etter noen tygg og medriktig pålegg ble de raskt en favoritt
♦ Legg polarbrødene på eitsteikebrett dekka medbakepapir. No er det ei stund sidaforrigeoppskriftmed søtpotet som hovedingrediens, så no er det nesten på tidemedei ny
Så, når hele familien har godkjent oppskriften - da mangler jeg bare å dele den med dere. Polarbrød har lenge stått på to do listenmin, men siden stort sett alle matbloggere har sin versjon av disse brødene måtte jeg forske litt før jeg fant frem til en oppskrift som du ikkefinner alle andre steder
Prikk små hull ipolarbrødenemed gaffel eller noe annet spisst. Jeg liker å ha noen slikei fryseren, de tiner raskt og med kjapp runde ibrødristeren er de like god som når de er nybakt
Start med å blande det tørre sammen. Her i huset elsker barna polarbrød, og nå som det er "tilbaketil hverdagen tid" vilvi dele en oppskrift på polarbrød
Nystekte rundstykker toppet med brunost og med et glass iskald melk ved siden av. Hva med å slenge sammen disse en morgen du har litt ekstra tidtilrådighet
Kjør havregrynene tilfint mel. 0,5 dl solsikkeolje. Varm væsken til ca 37o, og bland inni. Hev i ca 1 time. Del i 12 emner, kjevle ut og prikkmed en spisepinne. Stekes på 225o i ca 10 minutter. Avkjøles på rist, under klede 12
Akkurat denne søndagen hadde jeg regnet med å sitte alene ved frokostbordet, så planene var heller difuse, men lunt og saftig frokostbrød trenger heldigvisikke å kreve heving, elting eller tid
Det er jo helg og da er det utmerket mednystekteciabattatil frokost, lunsj eller brunsj. Deilige, lune og gode rundstykker som toppes med akkurat det du selv ønsker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.