Visp egget med melk og pensle hornene. Fylte horn er jo kjempegodt og smaker selvsagt best når de er nystekt, men lar du dem få noen minutter i ovnen etter at de har vært fryst smaker de også godt
Vel vitende om at gjærbakst er veldig populært, og at de liker hornene mine godt, bestemte jeg meg for å ta utgangspunkt i oppskriften på luftige hornog fylle dem med ost og kylling
Ha hvitløken i en panne med olivenolje på middels varme. I hvertfall ikke når det tar form som en fantsisk tomatsaus, som kan brukes til populære retter som er elsket over hele verden, som pasta og pizza
I går så fikk jeg så utrolig lyst på hornmed ost og skinke i helgen og boller, så i går kveld blei det skoleboller og i morges når jeg stod opp begynte jeg å bake hornmed ost og skinke
melk, smør og lettpisket egg i en gryte og kok opp til kroppstemp (smelt smør). tilsett sukker, sammalt mel og gjær (bland ut gjæren) og ha melet litt og litt i
Dekk dem med plastfolie eller et rent kjøkkenhåndkle og sett dem til heving på et lunt sted. Når du legger hornene på en bakeplate med bakepapir, bøyer du dem litt, slik at de får en liten sving på seg
Om jeg får si det selv som ble dette noe av det bedre jeg har fått til med gjærbakst, og det tror jeg det var stor enighet i siden halvparten av hornenemed fyll var borte før jeg rakk og ta bilder til bloggen
Dette var veldig kjekt å bake, enkel deig, lett å bake ut og ikke minst disse små hornene smakte aldeles nydelig - det blir ikke siste gang disse godbitene bakes her i huset
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.