Za'atar. Dette er noe du kanskje har smakt, muligens lagt merke til, og mest sannsynlig aldri lagd. Za'atar er en krydderblanding hjemmehørende i midtøsten
Del hver kylling i fire deler. Kok opp kyllingen i vannet tilsatt sitron, hvitløk og salt. Brun den knuste spaghettien i smør i gryten og tilsett vann og ris
Dippsaus med grillede auberginer. Dette er min yndlingssaus til grillmat, en klassisk libanesisk meze-rett som passer til alle typer grillet mat, både fisk, kjøtt og vegetar
Turen til Libanon gjorde stort inntrykk på meg. Maten, vinen og kulturen var en opplevelse. Noen av de beste vinene jeg har smakt i mitt liv, drakk jeg på denne turen
Ostekake med sjokolade og friske bær. . Tid. Ca 15-20 min fra start til servering J. Du trenger. Bunnen. 1 pk bixit kjeks og 150gr romtemperert smør/margarin