I dag kan jeg by på et nydelig måltid av svinefilet, herlig sennepssausog en god salat. Bruk en skarp kniv og skjær svinefileten ren for hinner og slintrer
I mens så kryddes svinestrimlene med salt og pepper. Opprinnelig serveres denne retten med ris til, men idag byttet jeg ut risen med potetkuler, eller pommes noisettes som det vel egentlig heter på fagspråket
Skjær svinefileten i tynne skiver og server med grønnsakene. Ingredienser til svinefilet. Surr Æra spekeskinke rundt hele fileten, stikk inn et termometer og legg den i en ilfast form med lokk
Kremet saus, svinefiletogasparges. Renskjær svinefilet fri for fett og hinner. Surr rødløken og hvitløken i smør til den er myk i en kjele med tykk bunn
Legg svinefileten oppå. Pakk sammen rullen, og legg den i ei ildfast form med litt olje i bunnen. Skjær ei lomme i kjøttet, legg i skiver av brie, litt soltørka tomat og revne basilikumblader
Krydre svinefiletenog stek den i stekepannen slik at du får lukket kjøttet. I et av programmene i serien Hellstrøm rydder opp hjemme, så vi at han brukte pærer sammen med rotgrønnsakene, og det måtte vi prøve ut
Skjær vekk fett og sener fra utsiden av svinefileten. Pynt med persille, og server gjerne med for eksempel ris eller potetpuré, og dine favoritt grønnsaker
Lettvint ost-, skinke- og purre-pai med halvgrov paibunn. Finn fram aspargesog bacon. I tillegg til å passe ypperlig som forrett, fungerer den både som en tapasrett og tilbehør til annen middag
Kok nudlene og bland med grønnsakene. salt og pepper. Legg på tallerken med kjøttet på toppen. Bland honning, olje, femkrydder og litt salt og pepper til en marinade
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.