Chili og hvitløksmarinerte scampi er noe av det beste jeg vet. Enten det spises for seg selv som snacks eller forrett, eller sammen med ris og wokede grønnsaker
I dag hadde vi blomkål grateng til middag (skal legge ut oppskrift en annen dag) og måtte ha noe varmt til lørdagskos og fikk lyst og mimre litt tilbake til herlig syden rett
Denne retten kan serveres kald eller lun. Alt etter hva du ønsker. Du trenger. glass nudler8-15 scampi hvitløkchilikoriander1 gulrot1/2 rød løk10-15 sukkererterSweet chili sausKok glassnudler etter anvisning på pakken
jeg har aldri lagd pasta og scampi før ---igårmmmm. veldig godt ble det. )her er det jeg brukte 300-400 g rå scampi (fryst) 1 pk fullkorns pasta 1 chili 2 fedd hvitløk 1 sitron persillecherry tomater ruccolaoljeJeg begynte med å tine og rense scampi, hakket chili og hvitløkhelte en slump olje i en pose og tilsatte scampi + chili + hvitløk og lot det hvile i kjøleskapet en times tidDeretter kokes vann til pastaenbaguette stekes i ovnenog i stekepannen varmes olje til steking av marinerte scampi+cherrytomater etter noen få minutter i panna, tilsettes persille og ruccoladet hele blandes med ferdigkokt pastaog serveres varm med en liten sitronbåt og nystekt baguette
Fredag. ღ☼ Beste dagen i uka -jeg blir gressenke i kveld, min kjære må jobbe lange dager i helgen. 3K-Live AS leverer lyd, lys, scene og backline på KØNNBAND festivalen
Man skal kose seg med god mat i hverdagene også. Denne retten er superrask om man bruker ferdig rensede og kokte scampi men blir hakket bedre med rå scampi
Nå har det seg imidlertidig slik at denne raske retten er blitt en av helgematens favoritter. . Scampi er en gjenganger her i heimen og da gjerne som forrett
Jeg er vel ikke den eneste bloggeren som er inspirert av Gry Hammer og de andre damene i Wicked Mums for tiden, men jeg må si det har åpnet seg en ny og spennende verden etter jeg begynte å lese om tradisjonskost