Har du god tid kan du lage deg en proteinlefse eller mandelbrød å ha til. Det var nydelig, lover. Mos deretter alt meden stavmikser, enkelt som bare det
Middagen i dag ble laks med ris, grønne grønnsaker og mager kesam - det beste jeg vet. Ingen blåmandag i dag - Jeg startet ukenmedentreningsøktmed Kelly og mamma
Nå vet jeg ikke helt hva man skal beregne som «lidenskapelig» opptatt av trening, men jeg interesserer meg utrolig masse for det og synes det er både gøy ogutfordrende - og elsker å gjøre det
Rensden halve rødløkenog legg den i food processorenmedchilienogstilkene fra korianderbunten. Dette er en rett som har så utrolig gode smaker og som vi gjerne spiser om og om igjen
Her er enda tre middager som kan lages med få fasiliteter, enten i lesepausene, eller på snarturen hjemom mellom stranda ogparken (eller i parken, selvfølgelig)
Dessuten har Kristine laget en splitter ny couscoussalat med rosiner og brokkoli. Jeg synes også at dampet brokkoli med smør og litt salt er helt nydelig (mellommåltid
Bland juice, cocosa, kanel, havsalt ogsøtningsmiddel i en kjele og la dette koke opp. De skulle få smake på energibarer hvor jeg hadde byttet ut søtningsstoff og sjonglert litt medmengde søtningsstoff i "blindede prøver", dvs at de ikke viste hva som var ulikt, hvilke søtningsstoff og hvilke mengder
Godt krydret laks med sitronpepper og salt,Salat og rå løk. Enkelog kjapp middag før trening. Laks kan være så mangt,og er en stor favoritt her i huset
Tidligere denne uka prøvde jeg og Fredrik oss på noe som kunne ligne hjemmelaget kebab. Stek kjøttet til det får litt farge før du har oppi presset hvitløk og rødløk som er skjært opp i strimler
Tilsett så kyllingenmed salt og pepper og litt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt. #kylling #karri #ris #brokkoli #grønnsaker #sunt #godt #hverdag #mat #blogg #hverdag #mat #middag #mamma #helse #livsstil #foto #sunt #matglede #kosthold #tips #november #vinter #middag
Makaronigrateng har jeg laget mange ganger og det er alltid en populær middag her i huset. Siden barna mine absolutt ikke spiser noe som ser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoli og blomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Skjær kjøttet i små biter og surr det i panna, krydre litt med salt og pepper, ha grønnsakene i når kjøttet begynner å bli ferdig, tilsett en klype sukker
Er så godt med ovnsbakt hvitløk. SUNN OGENKELMIDDAG. Dennemiddagen lager seg nesten selv. (ha i kjøttet når grønnsakene nærmer seg ferdig slik at det ikke blir tørt) Kutt opp salat, tomat, agurk og litt fetaost og ha som en sidesalat om man ønsker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.