Enkle gode knekkebrød som er glutenfrie og fine for de som lever på en lavkarbo diett. Bre røren utover et bakepapirkledd stekebrett, bruk en slikkepott dyppet i vann så går det lettere, det blir sprøere og bedre knekkebrød jo tynnere du greier å bre røren utover
Slik lager du kjapt og enkelt glutenfrie og lyse knekkebrød. Du kan bytte ut bokhvete flakene med glutenfrie havregryn og du kan tilsette tørkede urter for mer smak
Det finnes en del glutenfrieknekkebrød på markedet, men veldig mange av disse inneholder svært mye raffinert mel og stivelse og er derfor ikke særlig sunne
Vanligvis så synes jeg knekkebrød er kjipt. Men som glutenfri så har jeg gått nye veier for å prøve å lage et knekkebrød jeg synes gir meg nogenlunde samme tilfredstillelse som brød
Dessuten kan du gjøre de helt glutenfrie og enda sunnere. Det er så enkelt og lettvint å lage knekkebrød og det forundrer meg at folk gidder å bruke penger på ferdigprodukter som dette
Hjemmelagde knekkebrød en godt og enkelt, og med soyaost på toppen og litt godt kjøttpålegg holder de meg mette veldig mye lengre enn mye annet glutenfritt bakeverk
De er laget med Toros glutenfrie grove melblanding og glutenfri store havregryn. Disse knekkebrødene er supergode og inneholder forskjellige typer frø som gir de en veldig god smak
Dette er virkelig grove knekkebrød og de er bare utrolig smakfull, jeg blir aldri lei av å spise de. Man kan lage store knekkebrød eller man kan dele de i mindre ruster for å ha de til kjeks
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.