Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Ha litt god olje i en ildfast form og legg i poteterog grønnsaker, dryss over salt, pepper og timian, vend rundt på grønnsakene slik at du får jevnt fordelt olje og krydder
I stedet for kyllinglår kan den lages med kyllingbryst. Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i poteter, gulrøtter og løk
Deilige stekte potetermed sprø skorpe og smak av hvitløk og krydder Nammis. Skjær poteter i båter, tilsett det du vil av krydder og andre grønnsaker, og bak i ovnen til alt er sprøtt og gjennomstekt
legg så på finhakket purreløk og en klikk med smør. Denne middagen er super enkel og veldig god. Skjær poteten i små små skiver, legg i folie, hell på litt olje, salt og pepper
Smør kyllinglårene godt inn med litt olje og deretter mye rosmarin. Husk det er litt kraft fra kyllingen og grønnsakene i bunn av formen som du må ta med
Ovnsbaktepoteter er kjempegodt, men jeg er utrolig glad i søtpotet også. Det er en utfordring blant norske matbloggere nå hvor man skal dele oppskrifter medpoteter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.