Dermed ble det en tur til dagligvarehandelen for å lage lunchen min selv. Legg det hele i en ildfast form og la det steke i ovnen på 225 C med varmluft i 10 - 15 minutter. 15 minutter Ta formen ut midt i steketiden og rør litt rundt for å passe på at kyllingen er godt dekket med saus
I dag nyter jeg min salat i sommersolen med en leskende frappeEnjoy. Med kyllingfilet rester i kjøleskapet, er det enkelt og godt å lage en deilig, smakfull og sunn lunsj
10 minutterTilberedning. 30 minutterFerdig på. 1 time 10 minutterFrisk opp kyllingen med denne litt hotte marinaden. La det ligge i marinaden minst 30 minutter, vend av og til. 25 minutter
Denne retten er inspirert av en spansk kyllingrett, som vanligvis lages med chorizo, men siden chorizoene i min lokale butikk nå er erstattet med medisterpølser og sossiser så måtte jeg ta frem kreativiteten
Grønnsakene trenger litt tid, som regel 45 minutter. 2 minutter på hver side. 25 minutter igjen av steketiden, bare skyv potetene litt til side. La alt steke i 25 minutter til, kjenn etter med en skarp kniv at grønnsakene er ferdige