Ovnsbakt ørret med rosépepper & paprikasaus ♫♪
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 800 g ørretfilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper, hvit
  • 1 ts rosépepper
  • Smør
  • 2 stk paprika, i forskjellige farger
  • 1 ss olivenolje
  • 3 ss basilikum, frisk
  • 1 ts rosépepper
  • 4 dl fiskekraft
  • 2 ts maizena
  • 1 dl matfløte
  • Salt
  • Pepper
  • Skjær paprika i terninger og surr møre i olivenolje.
  • Tilsett finhakket basilikum, knust rosépepper og fiskekraft, og kok inn til ca. to tredjedeler.
  • Rør ut maizena i matfløte og tilsett blandingen, kok opp og smak til med salt og pepper.
  • Server ovnsbakt ørret med paprikasaus og ris.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.