Is hører med på 17. mai – uansett hvor kaldt eller varmt det er i været. Is inneholder en god del karbohydrater i form av sukker, så vi velger å lage vår egen
Er du en iskremelsker vil du elske denne her, og er du en skikkelig iskremelsker har du sikker som jeg laget iskrem selv utallige ganger, så da er det bare å finne frem egg, fløte og de andre ingrediensene du trenger og sett i gang
Mmmmm, pinneis har eg ikkje spist på leeenge. Og is er so mykje bedre på pinne, enn frå ei skål. )Oppskrifta er ikkje noke hokus pokus, men oppiisformer med en ispinne oppi vart opplevelsenav å spise is akkurat som i høgkarbe tider
. Finnes det noen bedre smak av vår enn rabarbra. De små stilkene har ikke blitt mer enn et par cm utenfor hos oss, men naboen har allerede frodige spiseklare stilker
Is er muligens noe av det deiligste som finns. Dessverre er praktisk talt all iskrem som er å få kjøpt i butikkene proppet full av alle tenkelige og utenkelige kunstigheter
Hva med å ta det norskeste av alle norske bær og servere som sorbet. Sorbeten kan spiser slik den er, eller du kan servere den sammen med panna cotta eller tjukkmelkspudding
Da jeg så oppskriften på denne bloggen måtte jeg bare prøve den med en gang, spesielt da hun skrev at den konkurrerer med kaffeiskrem (som også er min favoritt) om førsteplassen
. Påske markerer for mange overgangen mellom vinter og vår. Da vi var små var det spennende å komme hjem fra hytta etter påsketuren og se om all snøen var vakk hjemme
¼ kopp hakket hvit sjokolade¼ kopp hakket mørk sjokolade¼ kopp hakkede pecannøtter¼ kopp hakkede valnøtter¼ kopp halve sjokoladeovertrukne mandler100 g god mørk sjokolade1 kopp melk2 store egg1 kopp sukker1 kopp kremfløte1 ts vaniljeekstrakt1 klype saltBland sjokoladene, nøtter og mandler i en bolle, dekk til og sett kaldt