Bringebærlikør. Nå er det virkelig frukt og bærtider. Med andre ord, det er tid for likør. Opprinnelig var det araberne som begynte å destillere vin på 800 tallet, som de brukte i urtemedisiner
Bringebærlikør. 26. 07. 2015. Hei søte lesere. Jeg håper dere koser dere med helg og ferie. Elsker roser. I Oslo har det i ettermiddag startet å regne, og som alltid er det ekstra deilig med gjærbakst når været ikke er helt på topp
litt kirsebær eller bringebærlikør (kan utelates). Det er mange som har spurt om oppskriften på Fraisier-kaken som vi lagde på Kakekurset i Paris på norsk
bringebærlikør. 4 cl bringebærlikør. Litt lei av å knaske fem om dagen. Siden det er helg, kan du jo heller innta en flytende fruktcocktail bestående av epler, sitron, bringebær og cocktailbær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.