Helstekt oksefilet med ovnsstekte grønnsaker, sjampinjongstuing og Jamie Oliver poteter
Siws matblogg
Siws matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 porsjoner
  • 800-1000 g oksefilet
  • salt
  • pepper
  • smør
  • Du trenger: Til 4 porsjoner
  • 4 stk gulrøtter
  • 1 stk rød paprika
  • 2 stk persillerot
  • 1 stk stor fennikkel (eller 2 stk små)
  • ⅓ dl olivenolje
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ts timian
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • Du trenger: Til 4 porsjoner
  • 400-500 g sjampinjong
  • ½ gul paprika
  • 1 ss meierismør
  • 3-4 dl fløte
  • ½ ts salt
  • ¼ pepper
  • ¼ sitonsaft
  • Du trenger: Til 4 porsjoner
  • 12 stk mellomstore poteter
  • ¼ ts pepper
  • ¼ salt
  • ½ dl olivenolje
  • 1 fedd hvitløk
  • ¼ nykvernet pepper
  • ½ ts salt
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ts tørket rosmarin

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.