Meksikansk kyllingform
lisaelskerarvid
lisaelskerarvid
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 dl ris
  • 1 løk 2 ss TINE Ekte Smør til steking
  • 300 g bønner , gjerne med chili
  • 3 ss finhakket koriander
  • 250 g Port Salut
  • 600 g kyllingfilet (ca 5 stk)
  • 1 ts tacokrydder
  • 4 dl tomatsalsa ev. tacosaus
  • 125 g TINE Crème Fraîche Original
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 4 ss tomatsalat med løk
  • 4 ss TINE Crème Fraîche Original
  • 1 Sett på stekeovnen på
  • 3 Ha litt tacokrydder, salt og pepper over kyllingbrystene. Brun dem godt på begge sider i olje i en panne. Bland i creme fraiche. Hell tacosaus over og kok opp.
  • Se alle kommentarer

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.