Jeg fant en grunnoppskrift på bakepulverbrød, og så lagde jeg min egen oppskrift utifra den. Jeg har tidligere lagt ut en oppskrift på tapasbrød med pesto og ost her på bloggen
Couscous med berre smør smaker litt kjedelig. Finhakk eit kvitlauksfedd og surr lett med litt olje. Spesielt raudlauk gjer seg godt ilag med couscous, for ikkje å snakka om den soltørka tomaten
Du kan lage den med eller uten valmuefrø – begge deler smaker like godt. Pisk smør og sukker og rør inn egg, mel, bakepulver, melk og sitronskal (og valmuefrø om du vil)
Finknus havrekjeksa med kjevle, eller i hurtigmiksar eller food processor. Visp i mjølk, sukker, egg, vaniljesukker, seterrømme, rive sitronskal og pressa sitronsaft
Sett kjøkkenmaskinen på sakte og tilsett melk, sitron og appelsinsaft og revet sitronskal. Kjenn med en kakepinne om kakene er ferdig, de skal være litt svampaktige
Tilset så fløte, sitronskal og sennep. Server med kjørvel, pepper og parmesan. Hadde me hatt planer om eit overdådig 17-mai koldtbord hadde denne pastaretten vert med
Vi fylte lammet med smør, hvitløk, revet sitronskal, salt og pepper, og knøt godt for. Skal du flå en kanin eller bene ut et lammelår, så kan du gjøre hele operasjonen sammen med proffene, bare du setter iPad-en på benken og har et håndkle som du kan tørke av fingrene med før du spoler tilbake på skjermen for å se én liten gang til … og bare én gang til
revet sitronskal. Pisk eggeplommen lett og pensle langs kanten på butterdeigen og legg deretter «smulteringen» oppå hver av rundingene for deretter å pensle over med eggehvite langs kanten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.