Krydre svinefileten godt med salt og pepper og brun den på alle sider i en stekepanne. Ta kjøttet ut og dekk til formen med aluminumsfolie, la kjøttet hvile mens du lager tilbehøret
asiatisk, Aspargesbønner, godt, peanutter, peanutter i wok, spicy, spicy wok medgrønnsaker og svinekjøtt og thai swwet chili sauce, spisepinner, strimlet svinekjøtt, sweet chili sauce, thai, thai sweet chili sauce, wok
Ha så i grønnsaker og kjøtt og bland godt. Wok medsvin indrefilet og blåskimmelost. Start med å varme oljen i woken og stir-fry brokkoli og gulrøtter i ca
Stek svinekjøttet raskt sammen med hakket ingefær. Var litt usikker på hvordan det ble med banan i en varmrett, men så lenge bananen er litt fast blir det bra
Vi skulle på juletrefest med minstemann og da ble det enkelt. Ja jeg må innrømme at jeg tyr til snarveier og burde ikke kjøpe med meg ferdigsauser i tilfelle rottefelle
Skulle lage middag til mamma kom hjem fra jobb en dag, og fikk beskjed om å bruke opp en svin indrefilet og noen grønnsaker i kjøleskapet, så da ble dette resultatet
Skjær kinakål og paprika i tynne strimler Brun kjøttet i varm panne i to omganger Legg kjøttet tilside, og wok grønnsakene i to omganger Ha kjøtt og grønnsaker tilbake i woken og rør inn sausen eller bland sammen buljong, soya, maisenna og ingefær og hell over
Smak til med salt, pepper, ingefær og soyasaus. Server med ris/ nudler og gjerne sweet chili saus til. ca 400 g svinekjøtt i biter. ) ca 400 g svinekjøtt i biter
I dag prøvde jeg en ny wok-vri med strålende resultat. Hvis jeg skulle lagd den til bare voksne hadde jeg nok brukt litt mer chili og ingefær, men med de mengdene jeg brukte her ble det en mild og god smak for både barn og voksne
)600g strimlet svin marinert noen få timer i 3ss soyasaus3ss olivenolje1 ts adobo-krydder (eller noen annet krydder som du har i skuffen)et knust/revet hvitløksfeddHiv alt i wok`n sammen med marinaden og wok lett før det tilsettes (i biter)3 gulrøtter1/4 kålrot1/2 paprika1/2 rødløkNår gulrøttene er møre, er wok`n ferdig. Vi valgte ris og spinat 600g strimlet svin marinert noen få timer i
Min wokrett består av brokkoli, rød paprika, løk, svinekjøtt, hvitløk, soyasaus og cajunkrydder (cayennepepper, kardemomme, salt, fennikel, korianderfrø, oregano, timian og chili)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.