2. For
å sylte løken koker du opp vann, eddik og sukker
4. Til
slutt skjærer du opp agurk og epler i små terningen. Legg i en beholder og tilsett olivenolje, sitronsaft og dill. Rist godt og la det bli en vinaigrette som dekker eplene og agurken.
5. Når
du skal anrette tar du laksen ut av folien, skyller den i kaldt vann og tørker av med papir. Skjær nå opp i porsjonsstykker.
Fennikel, rødløk ogagurk i løvtynne skiver, bruk gjerne mandolin om det er tilgjengelig. Ta nå laksen ut av marinaden, og bland sesamfrø og pepper på en tallerken
Jeg har brukt den på salat, taco, hamburger, brødskiva med leverpostei og grillet kjøtt. Sikkert et hav av oppskrifter på dette, men denne er super enkel og så god
Sesongen er nok helt på hell så det var bare flaks at jeg fant de. Jeg har lenge tenkt å sylte små agurker, men det har vært en hektisk høst med flytting og ny jobb så tiden har rett å slett ikke strekt til
Tipset fikk eg fra en kompis som er kokk, kjekt med litt innspel utanfrå. Sylta rødløk var raskt og enkelt å lage, ikkje minst så smakte det heilt utrulig godt
Jeg har til ogmed servert det til min hjemmelagde akevittgravede ørret, og det med stort hell. Det perfekte følget til julefrokosten/julebordet, og en hyggelig gave å få
Ingredienser 1 side laksmed skinn 3 ss salt 5 ss sukker 2 ss nykvernet sort pepper Rikelig med grovhakket dill 5 ss akevitt (eller etter smak) Fremgangsmåte Kvern litt [. ] 1 side laksmed skinn
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.