Gravet laks med pepperrotkrem, syltet rødløk, epler og agurk
Faren til kongen
Faren til kongen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 200 g laks
  • 1 dl salt
  • 1 dl brunt sukker
  • 1 håndfull
  • fersk dill
  • 1,5 dl creme fraiche
  • 1-2 ss fersk pepperrot
  • 1 rødløk
  • 1 dl vann
  • 0,65 dl hvitvinseddik
  • 0,3 dl sukker
  • 1 eple
  • 1 agurk
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 kvast dill
  • salt
  • 4 ts lakserogn
  • 2. For å sylte løken koker du opp vann, eddik og sukker
  • 4. Til slutt skjærer du opp agurk og epler i små terningen. Legg i en beholder og tilsett olivenolje, sitronsaft og dill. Rist godt og la det bli en vinaigrette som dekker eplene og agurken.
  • 5. Når du skal anrette tar du laksen ut av folien, skyller den i kaldt vann og tørker av med papir. Skjær nå opp i porsjonsstykker.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.