Salmalaks. Krydre lett med pepper og ørlite salt. Sveip over litt olje, og krydre med salt og pepper. Denne retten tar drøyt 20 minutter å lage, og er en sunn og god middag for en travel hverdag
Salmalaksmed mangosalat og. Server med finhakked vårløk over. Dersom du har barn som ikke spiser rå fisk kan du legge deres fisk med ristet sesamfrø på inn i ovnen på 200 gr i max 10 min mens du starter på resten. Finhakk småløk, fres de i pannen med litt olje, hell i 1 dl soya og 2 dl vann med litt 1-2ts maizenna utrørt
Foliebakt salmalaksmed chili, ingefær og friske urter. Mange er godt i gang med påskeferien. Hos oss er det tradisjon å ha god søndags middag med dessert uansett søndag, og med påske i tillegg så må det bli godt
Jeg kan endelig gi meg selv en klapp på skulderen, og legge meg med god samvittighet. Den inneholder store mengder med både proteiner, fett og karbohydrater, og passer perfekt etter en treningsøkt
Bakt salmalaksmed røkt olivenolje, marinert agurkbånd og pepperrotstappe. Bakt salmalaks. Ha på noen dråper med røkt olivenolje, og pynt med en kvast ruccula
Tilsett litt smør og smak til med salt og pepper. anbefaler å følge med etter 10 min og la den gjerne stå i ovnen å hvile før du tar den ut. 250 - 300 g Salmalaks belly loin (beregn ca. 180 graderKok opp vann med maldonsalt til både blomkål og brokkoliKrydre salmalaksenmed sitronpepper og litt fersk lime/sitronsaft Sett inn i ovnen (laksen) (midterste rad)Ha blomkålhodet i den ene kjelen sammen med 1 potet som er skrellt. 250 - 300 g Salmalaks
Laks med sandefjordsmør. Del laksen i passe serveringsstykker og stek dem i en panne med smør. Ta kjelen av varmen og smak til med sitronsaft og pepper
Da er dette den ultimate forretten med laks. Kutt laksen i små terninger og finhakk rødløk og kapersBland sennep, olje, sitronsaft, rødløk og kapers - rett før servering blander du inn laksenLegg tartaren på agurkskivene og topp med et chipsflak
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.