1-3 minutter
på hver side på en normal tykk biff må helt sikkert til. Men jeg har lært meg en ting. Er du usikker på om den er stekt nok, er den sikkert stekt for mye
Det som ofte er felles medsjømannsbiff, er at en bruker seigt kjøtt (bankekjøtt) og steker og koker det til det er mørt, helst sammen medløk for å tilsette god smak
Da passet det godt med en god søtpotetmos med bare et hint av lønnesirup, en godt sprøstekt topping til fisken, og en deilig grønn salat medmed revet ingefær i vinaigretten
Spesielt med den sprøstekteløken. Ta ut paien av ovnen og legg på et godt lag med potetmos. For å sprøsteke/brune løken skjærer du i tynne ringer og steker løken i
Her tar du rett og slett og skjærer et kjøpabrød i terninger, legger det i form og heller over en eggeblanding med chili, hvitløk, persille, revet ost og strimlet spekeskinke
Dette smaker ENDA bedre dagen derpå, rett ut av gryta med skje. Tilsett så tomat, laurbær, pepper, hvitløk, krydder, buljongterning og tomatpuré og rør raskt rundt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.