Nyttårsmeny 2014 ♫
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 400 g reker, ferdig renset
  • 2 stk avokado
  • 1 stk agurk
  • 4 ss hakket gressløk
  • 4 stk Lime
  • Olivenolje
  • Parmesan
  • Ruccola salat
  • Havsalt og pepper
  • 1 finhakket løk
  • 150 g sjampinjong i skiver
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 bunt persille
  • 1 egg 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 100 g loffterninger
  • 1 finhakket rødløk
  • 1 fennikel i små biter
  • 2 epler i små biter
  • 1 dl rosiner
  • 1 dl tørkede aprikoser i strimler
  • 2 egg 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 8 dl kraft
  • 3 ss hvetemel
  • 3 dl fløte
  • Salt og pepper
  • 3 stk epler
  • 3 stenger stangselleri
  • 1 liten boks ananas i biter
  • 1 pose majones
  • 2 dl kremfløte
  • 1 sitron
  • Blå druer
  • Valnøtter
  • 3,5 stk gelatinplater
  • 2 stk vaniljestang
  • 7 ½ dl kremfløte
  • 2 ½ dl sukker
  • 300 g frosne bringebær
  • 150 g melis
  • 2 ss sitronsaft

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.