Lagt over stekt løk ogsopp, krydret med salt og pepper ♪♪. Stek kyllingfilet raskt i en varm panne med smør på begge sider, krydre dem med salt og pepper
Wraps er godt og kjapt å lage, og jeg spiste det to dager etter hverandre med litt variasjon. Det var litt smak i denne så denne gangen smurte jeg salaten på wrapsenog det funket veldig fint
Lefsene (man får kjøpt glutenfrie lefser i de fleste butikker for de som vil ha det) varmet jeg i min utrolig praktiske ildfaste form med kokk, den holder på fuktigheten i lefsen og den er fin å ha på bordet
Jeg renset og wok'et grønnsakene (kyllingen var steikt), hadde i oppdelt kylling, og til slutt hadde jeg på oystersaus og smakte til med salt og pepper
Smaksrik kyllingwrapmed en herlig frisk salat som både ser ut og smaker nydelig. En wrap som passer til mange flere anledninger enn til fredagskosen (da uten tequila), wraps er turmat, skolemat og lunsj - egentlig når som helst på dagen eller til hvilken som helst anledning
Rør ut maizenna med litt fløte eller vann og rør det inn i sausen. Ha litt god olje i en stekepanne med høye kanter eller bruk en gryte til å lage denne retten i
Steik løk i smør, ha i soppen. salt, pepper og hvitløk. Hel over kremfløte og kok opp. Eg fant en pakke medkyllingkjøttbollermed bare 2 g karbohydrater per 100 g fra Den stolte hane (kjøpt på bunnpris). Sopp, ca 100g
Lag wraps ved å rive av en god bit av brødet, smør på et tykt lag med hummus og legg på biter av kylling, paprika og løk (jeg deler de litt opp når jeg tar de fra grillen)
Risotto medkylling er en riktig fin kombinasjon og helt perfekt sammen medsopp. Ha soppen i den ferdigkokte risen, og smak til med salt hvis ikke kraften er salt, litt pepper, balsamico og tilsett parmesanosten til slutt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.