Helstektentrecote er enkelt å tilberede hvis du bruker steketermometer, da har du full kontroll og kan ta ut kjøttet akkurat når det har oppnådd rett temperatur
Kjøttet skal være romtemperert før det tilberedes. En halvtime på kjøkkenbenken er minimum. Salte og pepre kjøttet, og brun det raskt på alle sider i en stekepanne på høy varme
Mens entrecôte hviler stek potetene i ovnen, 225 0C ca 40 min, avhengig av størrelsen på potetene. Server kryddersmøret romtemperert eller rull den sammen til en pølse ( bruk matpapir eller plastfilm) og legg i kjøleskap/ fryseboks
I dag prøvde jeg meg på helstekt mørbrad -og vet du hva. Mørbraden sitter øverst på låret. Den er like mager, som ytrefileten og inneholder bare 2,3% fett
Vi liker å eksperimentere litt med krydder og marinader. Og til fredagskosen, er det deilig med en lett, enkel og smakfull rett, som heller ikke er for dyr i innkjøp
and, and kjernetemperatur, andefett, appelsinsaus, asiatiske krydder, duck, helstekt and, helstekt and med kinesisk five spice krydder, helstekt fugl, hvordan steke and, kinesisk five spice, konfiterte poteter, krydderblanding and, krydderrub til and, sczechwan pepper
Det her er skikkelig luksusmat. Dessverre er ikke bildet så bra, men kjøttet, sausen og sausen er bare helt fantastisk nydelig så jeg var nødt til å lage et blogginnlegg om det
Noe av det beste jeg vet er å steke alt samtidig i en ildfast form. Jeg elsker å lage og spise deilig mat, men unngår gjerne å bruke lang tid på kjøkkenet
Nydelig symfoni av smaker, som passer helt perfekt på en lørdagskveld i den kaldeste årstiden. Søtpotet er, som navnet sier ganske søt på smak, passer godt til en godt krydret biff med en
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.