Baconsurret svinefilet fylt med dadler, servert med sennepsaus, potetmos og grillet vårløk
Cecilie i forstaden
Cecilie i forstaden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 filet
  • 2 stykker bacon
  • 4 dadler
  • 3-4 porsjoner
  • 600 g poteter
  • 75 g smør
  • 1,5 dl matfløte
  • 1,5 dl matfløte
  • 1,5 dl hvitvin
  • 2 ss seterrømme
  • 1 ss honningsennep
  • honning
  • sennep
  • 0,5 ts dijonsennep
  • 0,5 ts lynghonning
  • 3 klyper maldonsalt
  • 1/4 ts hvit pepper
  • 1 ts soyasaus

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.