Når jeg skal kose meg med noe enkelt og sunt, så er smuldrepaimed epler en sikker vinner. Kna sammen smør, havregryn og resten av søtningen, kanelet og vanilje med hendene
Takk for koselige kommentarer på min blogg. -) Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
Jeg er ikke kjempeglad i epler, men norske epler er rett og slett uimotståelig. Dette er en lettvint smuldrepai som vi laget ofte før jeg fikk cøliaki, og jeg har tenkt og tenkt på hva jeg skulle bruke for å få til en god smuldredeig
Smuldre sammen mel, sukker, kanel og smør til en grynet masse med fingrene. Det er fortsatt sesong for norske plommer, og det er spennende å utforske utforske ulike slag av plommer, og finne ut hva som passer best til hva
Plommer er rike på vitamin A, kalsium, antioksidanter og jern. De virker også regulerende på magen. Smuldrepaimed deilige norske plommer er en perfekt høstedessert, som er rask å lage
Ha eplene over i en panne i lag med sukker, kanel og vann. Begynn med å lage toppingen. Dette er en enkel, men utrolig deilig dessert, og det kan godt hende du har alle ingrediensene i hus allerede
pk) og kjøpte ogsåvaniljesaus uten sukker der. Hadde lyst på rask og lun kveldskos i går. Vanligvis lager jeg vaniljesausen selv, men akkurat i dag ble det den enkle kjøpevarianten
La smuldrepaien kjøle seg ned og servere medvaniljesaus, vaniljeis eller noe annet du liker godt. Heldigvis klarte jeg å holde av en liten porsjon plommer til safting og en håndfull plommer til denne utrolig digge plommedesserten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.