Disse torskefiletene kjøpte jeg på Solsiden i Trondheim, og de gikk ned på høykant (hadde nesten ikke tid til å ta bilder- lukten av urter, sprøstekt baconog fisk fristet)
Jeg bakte torskefileten i ovnen sammen med en skvis sitron, litt salt pepper, smør, persille og vårløk og serverte smakfull ertepurè og sprøstekt bacon til
Velger du å salte fisken selv, bruker du et lite fat eller form, strø godt med salt i bunnen på fatet, gni litt salt inn i selve fisken, legg fisken i fatet med skinnsiden opp og strø salt over
Smak til med salt og pepper. Hell av vannet og tilsett ca. Mos med stavmikser. bacon. Visp eggeplommene over en kjele med varmt vann og spe forsiktig med det smeltede smøret
L. e. t. s. a. l. o. r. k. m. d. p. u. g. b. c. n. i. v. å. f. h. J. ,. ø. j. N. y. F. D. T. 4. 1. 2. H. 0. -. A. (. 6. 5. ). V. E. ½. K. M. P. F L. k g
og til slutt lukket jeg baconet rundt. Jeg brukte en paiform hvor jeg la baconskivene som på bildet. Den er over all forventning, den er bare magisk for munn og mage
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Skjær torskefilet i serveringsstykker, fjern skinnet og krydre med salt og pepper. Jeg serverte den med kokte nypoteter, men ris og pasta kan også brukes som tilbehør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.