Når du baker til noen med cøliaki så husk på å være nøye med at alle ingrediensene må være glutenfrie, og at kaka ikke blir forurenset av glutenholdig mel du har på kjøkkenet
Jeg hadde jukset litt igår og bakt en glutenfrisjokoladekake av en Toro pose. Jeg toppet kakenmed en lys hjemmekomponert sjokoladekrem som så ut til å falle i smak, og min mann sto for dekoren, som er gul og svart sukkerpasta formet til Batman
Om du ikke lager juice selv kan du bruke en vanlig grønnsaksraspe og raspe grønnsakene du vil bruke i kakerøra - på denne måten blir det faktisk mer grønnsakssaft med i røren ogkaken blir enda saftigere
(English below) Her har du en nydelig, myk og saftig sjokoladekakemed deilig nøttesmak, takket være masse Nutella i deigen og malte hasselnøtter istedenfor mel
Glutenfritt mel kan byttes ut med hvetemel, men anbefaler alle å hellerbruke glutenfritt da den sjokolade"kaker" som skal være litt myke (brownie, fondant) blir bedre medglutenfritt mel
Pynt deretter kakenmed friske bær, jeg brukte jordbær delt i to, bringebær og amerikanske blåbær. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.