Farsdagen i dag ble feiret med denne kaken. PS - har du ikke Johanneskjernemel kan du feks bruke 3 toppede ts med arrowroot mel (hva heter det på norsk da
o) Og må innrømme at sammen med den franske sjokolade kaken, som er mer en konfekt kake, så ble det enda bedre, men det er kanskje ikke bra å skrive om lavkarbo kake
Lavkarbo brødbakst er så utrolig mye enklere enn vanlig tradisjonell bakst. Ingen forheving og etterheving - bare rør sammen alle ingrediensene og stek
Ha i eggene, og bland de godt inn med en håndvisper, eller bruk kjøkkenmaskin. Dette er den desidert beste oppskriften på lavkarbolefser jeg har forsøkt
Får du rester til overs er det med andre ord bare å legge stykkene i fryseren. Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.