Her har vi brukt mango og vårløk, me både agurk og avocado passer godt til. Mango og vårløk. 3-4 porsjoner. 1 pk Lofoten sushiris. 3-4 porsjoner Tidsbruk. 1 pk Lofoten sushiris
Sumeshi (sushi ris, følg gjerne guiden vår til perfekt sumeshi - her - )en skål med vannnoen ss risvin eddikFersk fiskWasabiLa risen avkjøle helt før den skal brukes
Nori, sushiris, risedikk, bambusmatte og wasabi - innkjøpt på nærbutikken. Faktisk var det ikke så vanskelig som jeg trodde og derfor velger jeg å reposte dette innlegget slik at dere kan se hvordan jeg laget mine maki-ruller
Jeg brukte det jeg hadde liggende i kjøleskapet, men både agurk og gulrot er vanlig i bruk av sushi. Hvis ikke disse fargerike og vakre makirullene frister deg til å spise mer grønnsaker vet ikke jeg
Det finnes flere forskjellige typer sushi, maki, nigiriog sashimi. Mange tror at sushi bare er rå fisk, men det finnes andre typer med scampi, krabbe, agurk og avokado
En gang vi var ute og reiste så vi på en take-awaysushimeny med aubergine. Sushi i India er for så vidt et nytt fenomen og spådommene var mørke da de første japanske restaurantene fant veien til Mumbai
Og husk - det er bedre med stygg sushi som smaker dritdigg, enn pen sushi som er vond. Rull sushien sammen fra bunnen av og bruk bambusmatten til å presse den hardt sammen mens du ruller
- Naturell kremost, f. Kok først risen ferdig og sett til avkjøling. - Naturell kremost, f. Som regel står det instruks på pakkene (skylle først, småkoke med lokk og deretter tilsette eddik)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.