Dette har lenge vært vår favorittkake. Denne kaken er aller best om den lages dagen i forveien. Dekk kakeformen med bakepapir eller ta litt smør i formen så et tynt lag med hvetemel som du "dunker" rundt oppi formen
Avkjøles før kaken deles i to. Del kaken i to, og fordel sjokoladeglasuren utover kaken, ha gjerne bær oppå før man legger den andre delen av kaken opp på
Endte opp med at vil skulle lage en sjokoladekake av noe slag. Jeg har tidligere smakt sjokoladekake hvor det var lag av lys sjokolade og mousse inne i
En mektig kremete kake med ostekrem, sjokolade mousse og en god kjeksbunn. Dette er også en kake som ikke skal stekes men den krever noen omganger inn og ut av kjøleskapet
Smashkaken er blitt veldig populær og det er ikke så rart, den er aldeles fantastisk god, med smak av salt og søtt, mykt fyll og sprø bunn, tilsammen blir dette en smaksopplevelse av de sjeldne særlig hvis du er glad i smash-sjokoladen
Oppskriften på SMASH-kaken får du her. Pynt med SMASH. I dag har jeg hatt den store kake-bake dagen. Legg denne ene kakebunnen på et fat - fordel vaniljekrem og SMASH utover
Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.