Kombinasjonen ananas og kokosmelk får meg til å drømme om sol og late dager. Og siden den første snøen akkurat har lagt seg, smakte dette ekstra godt i dag
pai pecan pecanpai 2015 by Anne Lise Dalene in Endelig helg, Kaker, Syndige desserter. Posted on 25. november 2015 by Anne Lise Dalene in Endelig helg, Kaker, Syndige desserter
På baksiden av polentaposen min står det at polenta er mye brukt i afrikansk og karibisk matlaging. "Ukens matvare" har blitt glemt i det siste, da det rett og slett har skjedd for mye
Denne oppskriften fant jeg i Sophie Dahls bok Miss Dahls frodige fristelser (jeg simpelthen elsker tittelen på denne boken, og selvsagt også selve boken i seg selv), og utifra hva jeg har forstått er det en karibisk rett
Jeg brukte en karibisk krydderblanding som inneholder blant annet kokos, mango, ananas, løk, sitron, paprika, kanel, timian, svart pepper, stjerneanis, laurbærblad og korianderfrø
La oss drømme oss frem til sommer og karibisk stemning med denne herligelille retten. Marinade. 10 rå scampi, tarm fjernetjuice fra 1 limeen halv hakket chili2 fedd hakket hvitløk1/2 kopp soyasaus3 ss oljeLa det ligge i noen timer, eller over natten
Sett deg ned i en god fluktstol, fortrinsvis på ved strand på en karibisk øy, bestill en god burger. Viss du ikke kan lende deg tilbake i en god fluktstol, og bestillen en burger, ved en karibisk strand så anbefaler jkeg en god stol et sted litt nærmere der du befinner deg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.