- ha oppi risottorisen i kjelen med løk, og la den surre til den blir gjennomsiktig. - Anrett risottoen på tallerkener og ha over kjøtt, aspargesog tomater
Sammenlignet medrosabloggerneog de store matbloggene er det selvsagt ikke så mye, men ut fra at vi lager mat som har sine begrensninger i forhold til ingredienser, er vi veldig fornøyd
Dermed kan man åpne opp en lomme i brødet, som man kan legge kjøtt og grønnsaker i. Her kan du selvfølgelig bruke ferdige pakker medstrimletsvinekjøtt, men jeg foretrekker ytrefilet, som jeg selv skjærer i strimler
zucchini (squash), bolognesesaus, zafran (da får du den klassiske risotto Milanese), selleri, asparges, blåskjell/skalldyr, eller Luganega (ferske italienske pølser) – hvis du får tak i det
Svinekjøttet fikk en god mix av krydder, som smakte veldig godt sammen med rotgrønnsakene. Til retten laget jeg også en god og hjemmelaget potetmos med purre, kombinasjonen ble kjempegod
Når det i tillegg er superenkelt å lage og går raskt unna, snakker vi perfekt hverdagsmat . Løksuppe er luksusmat på lavbudsjett – ingrediensene til denne oppskriften får du lett til under hundrelappen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.