Gni inn fileten med salt og pepper, og brun den på. Salt og pepper. Salt og pepper. 500 g indrefiletavsvin. Legg i en ildfast form, og stek på 200o. La fileten hvile under folie i 10 minutter 500 g indrefiletavsvin
Indrefiletavsvin er alltid en 'bankers' - mørt og godt kjøtt. Begynn med de bakte potetene, ovnstemperaturen kan du skru litt opp og ned, mens du steker indrefileten
Skjær svinefileten i skiver og server med kokte poteter, grønnsaker og soppsaus. HelstektsvinefiletGni den romtempererte svinefileten inn med salt og pepper
Du kjenner på den om den er "myk" eller begynner og bli "fastere" i løpet av steketiden. Krydre svinefiletenmed salt og pepper, tilsett knust rosepepper i pannen, brun den raskt i varm panne så den får god stekeskorpe
Rent kjøtt er sunt, ogsvinindrefilet er godt og magert. Jeg har delt opp squash, rødløk, sjampinjong og paprika, og bakt dette samtidig medsvinefileten i ovnen, i like lang tid
Gni indrefilet inn med masse olje og urtekrydder og la den ligge i plast i kjøleskapet noen timer. Brun svinefilet raskt i en varm stekepanne med litt olje og smør
Imens indrefileten stekte og hvilte gjorde jeg ferdig det andre tilbehøret. Sausen jeg brukte var "Jacobs peppersaus" som jeg varmet opp og tilsatte en del av stekskyen
Prikk skinnet på anden med en spiss gaffel rundt hele for å få sprøere skinn og så fett kan renne av under steking, men pass på å ikke gå gjennom fettlaget
Her kommer oppskrift på tilberedning av kjøttet, hasselbakte poteterog soya-rødvinssaus. Start med å skrelle potetene og skjære skiver av dem (ikke helt igjennom)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.