Pisk til kremen er lett, luftig og smidig og god å jobbe med. Denne hvite smørkremen bruker jeg som topping/dekor til kaker hvor jeg tilsetter icing colours fra cacas for å få farene jeg ønsker
Resten av kremen kan du putte i en sprøyte pose og pynte med. tilsett resten av melisen og pisk på medium/fort styrke i 3- 5 minutter. Kremen er klar til bruk med engang, synes du den blir for myk kan du sette den i kjøleskapet 5-10 minutter
Hvit sjokoladesmørkremmed smak av vanilje. Selv starter jeg alltid med å måle opp alle ingrediensene. Denne oppskriften er en helt vanlig basisoppskrift på smørkrem som er mye brukt
Når mel og melkeblandinga er ferdig avkjølt ser den slik ut, og den MÅ avkjøles helt før du blander den med smør og melisblandingen, hvis ikke vil icingen skille seg
fres de noen runder i blender, men best resultat med kvern). Skjær inn de malte mandlene med en slikkepott og unngå at du rører ut all lufta fra massen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.