Marinerte kyllinglår med ­pasta og teriyakisaus !
Edel's Mat &Vin
Edel's Mat &Vin
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 4 porsjoner
  • 4-8 rå, fryste kyllinglår
  • 6 ss soyasaus
  • 3 ss honning
  • 1 ss sweet chilisaus
  • 3 ss tomatpure
  • Sitron, skallet
  • Solsikke- eller rapsolje
  • Salt
  • Pepper
  • 400 g pasta eller nudler, jeg brukte tagliatelle
  • 1 rødløk
  • 1 rød paprika
  • 1 rød chili
  • 150 g sukkererter
  • . 1 dl teriyakisaus *
  • Sesamfrø
  • Koriander
  •  
  • Kyllinglår
  • Bland soyasaus, honning, chilisaus, tomatpuré og revet sitronskall i en bolle og rør det godt sammen.
  • Stek kyllinglårene i ovnen ca. 15 minutter ved 180 grader
  • Ta kyllinglårene ut av ovnen og pensle dem godt med marinaden.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.