Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, ogmed litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Kok opp lettsaltet vann mens du begynner å steke karbonadedeigen sammen med oppkuttet løk. legg i en ildfastform og ha litt rapsolje eller olivenolje over med litt salt
Hell av vannet på maisen og tørrstek til den er lett brent. Kutt i trekanter og server. Trinn 2 Hakk tomater og rødløk fint, bland inn maisen og smak til med limesaft og salt. Trinn 3 Riv kjøttet av klubbene og fordel jevnt utover en tortilla, legg på maissalsaen og dryss over ost. Trinn 4 Legg en tortilla på toppen og stek i tørr panne på begge sider til osten er smeltet
Solen tittet frem og lyste omkapp med "skogens gull"Soppen stekes i ovn,noe som gjør hele prosessen latterlig enkel,og som samtidig gir en fantastisk god kraft å dyppe f
Som tilbehør smaker det godt med salat, salsa, rømme og guacemole. Det er en meksikansk rett, Queso er ost på spansk, og du kan putte det du måtte ønske i den
Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er sopp år i år, og for meg som forvandles til krøsemaja når høsten setter inn er det rimelig hardt medskogen full av blåbær og kantarell
Karbonadedeig stekt med paprikapulver, cummin, kanel, oregano, hvitløk, salt og pepper. Og så, i stedet for å tilsette en boks med hakkede tomater som vanlig, så hadde jeg i litt ketchup og grovsterk sennep
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.