Pasjonsfruktostekake med pasjonsfruktgelé
josefinesmatgleder
josefinesmatgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 pakke digestive kjeks
  • 200 g ekte smør
  • 4. Dekk en ringform med bakepapir og pensle litt smør på begge sider av bakepapirremser som festes rundt innerkantene på ringformen. (Dette er for at kaken ikke skal sette seg fast i formen å gå istykker når formen fjernes).
  • 5. Ha smulene over i en smurt kakeform og dekk bunnen. Her er det viktig å ikke trykke massen for mye ned, for da blir den hard og kompakt. Dekk bunnen med folie eller lokk og sett i kjøleskap eller fryser mens du lager fyllet.
  • 500 g philadelphiaost
  • 5 gelatinplater
  • . 1,5 dl
  • 200 g melis
  • 1 dl pasjonsfruktjuice
  • 6 dl kremfløte
  • 5 gelatin
  • 5 min og bland gelatinen med pasjonsfruktjuicen til den blir oppløst
  • 8. Når dette er blandet kan fyllet helles over digestivebunnen. Prøv å spre ostefyllet så jevnt som mulig så kaken blir fin og like høy på alle sider når gelélaget legges på.
  • 2 dl pasjonsfruktjuice
  • 150 g sukker
  • 2 pasjonsfrukter
  • 4 gelatinplater
  • 2. Varm opp
  • 2 dl pasjonsfruktjuice
  • 150 g sukker
  • 4 gelatinplater
  • vann
  • 5 min Ta gelatinplatene ut av skålen med vann og ha over i kjelen
  • 6. Ta kaken ut av fryseren en stund før servering så den rekker å tine. Gjerne sett den i kjøleskap noen timer før servering. Løsne ringformen og dra forsiktig av bakepapiret langs kantene. Legg kaken over på ønskelig fat. (Dette er lurt å gjøre mens kaken enda er frossen så den ikke knekker når du løfter den).

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.