28 cm
stor pai form eller annen form du måtte ha. Prikk bunnen lett med en gaffel. For å unngå at paien trekker seg nedover når du steker den, så bruk folie som en kantform utenpå formen når du steker, så vil den holde seg oppe.
Hva med å lage en lettvint og kjempegod Smuldrepai medrabarbraogvaniljekrem denne sommermandagen. Se for eksempel Smuldrepai med epler ogvaniljekremog Smuldrepai med blåbær ogvaniljekrem
Med Cottage Cheese og Fibra i bunnen blir den litt sunnere enn «vanlige» paier. Riv parmesan over paibunnen og ha på vårløk og bacon i biter (se bildet)
Ha i en kasserolle sammen med melk og fløte og varm på middels varme. Om du bruker vaniljesukkeri stedet for vaniljestang tilsettes det i eggene sammen med melisen
Denne svenske laksepannen er både praktisk med lite forarbeid, genererer lite oppvask, er ekstremt velsmakende og trenger dessuten bare en liten time i ovnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.