Denne sjokoladefrostingen bruker jeg veldig mye, rett og slett fordi den er supergod. ) Du trenger. 200 g meierismør, romstemperertca 3-400 g melis 4-6 ss kakaopulver 2 ts pure vanilla ectract litt melk 100 g kokesjokolade, smeltet Pisk romtemperert smør og litt melis til det er helt hvitt og fluffy
Frost kaker eller cupcakes med frostingen. I det siste har jeg hatt null motivasjon på alle fronter. Både skole, trening og blogging så derfor har jeg vært fraværendre fra bloggen, men idag deler jeg ihvertfall denne gode frostingen inspirert av Manuela som passer godt til kaker og cupcakes
Ønsket å vise en oppskrift som var litt typisk for det jeg baker, noe som er enkelt å lage og som er med "vanlige" ingredienser, siden det er det jeg for det meste bruker
Pisk egg og sukkeret luftig med en stålvisp (du trenger ikke piske eggedosis). Hvordan i all verden klarer du at sjokoladefrostingen legger seg som et lag oppå peanuttsmøret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.