Appelsincupcakes med sjokoladefrosting
Elin Larsen
Elin Larsen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2013 in Kaker og cupcakes
  • 10 cup
  • 100 g smør
  • 1 stor ss finrevet appelsinskall
  • 1 dl ferskpresset appelsinsaft
  • 0,8 dl vann
  • 250- 260 gram hvetemel
  • 320 g sukker
  • 3 ts natron
  • 0,9 dl kulturmelk
  • 90 gram egg (1 egg veier omtrent 60-65 gram (pisk 2 egg og vei opp))
  • 200 g sjokolade, odense 55 %
  • 175 g saltet meierismør, romtemperert
  • 20 g melis
  • 100 gram philadelphiaost med Freia-sjokolade, romtemperert

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.