OVNSBAKTE MANDELPOTETERMandelpoteter. Skjær torskefilet i passene skiver og legg over grønnsakene. Fres grønnsakene i en panne med olivenolje og hele hvitløkfedd
Legg fisken på toppen, krydre godt med salt og pepper og hell over saften fra sitronen. 700 g torskefilet1 gul løk i skiver1 fedd finhakket hvitløk3 gulrøtter i skiver7- 8 cherrytomater delt i to1 bukett brokkoli3 dl grønnsaksbuljong2 ss olivenoljesaften fra 1/ 2 sitronsalt og pepper(grønn pesto kan smøres på toppen av fisken om du vil for ekstra god smak)Kutt opp grønnsaker og legg dem i en ildfast form. Serveres med ris og en god saus til (eller om du vil bare bruke buljong kan du det) 700 g torskefilet
ROTGRØNNSAKER. Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.