Jeg har bare prøvd denne retten medlaks, men denne tror jeg vil smake godt også med hvit fisk f. Jeg er velsignet med unger som spiser alt, så fisk er i utgangspunktet helt ok å servere
Laksteriyakisaus, mango, agurk og koriander - Dette er en sabla god kombinasjon som gir en spennende laksemiddagmed herlig piff og friskt tilbehør - i skjønn harmoni
Dette smaker virkelig av sommer, laksmedmango, en spennende matopplevelse, så har du ikke prøvd dette før så bør du prøve nå, du vil bli overrasket over den nydelig kombinasjonen
Denne oppskriften på mangochutney vil også komme i MedHums magasin som utgis til høsten. Vil du støtte en god sak, bør du som meg støtte årets MedHum-aksjon
Tamarind er i seg selv veldig syrlig, så den blandes ut med vann for å lage saus/chutney. Hell over noen dråper eddik hvis du ikke skal bruke chutneymed det samme
Spe med en skvett vann, eller ha i hele begeret og mindre vann. Laks og grønnsaker i god saus. Fres grønnsakene i litt olje, skjær laksen i biter,salte og pepre laksen litt
Krydre laksenmed salt og pepper. Kjempegod, litt HOT laksemiddag, fiks ferdig på under en halvtime. Klar til servering ♫♪ Servert med kokte Amadine poteter, asparges og grønn saus
Server gjerne retten med litt ekstra soyasaus, som kan helles over fisken ✿. Soyasaus. Til den fete, gode laksen passer det utrolig god med en litt sterk mangosalat
Hell sausen i en ildfast form, legg laksen uten skinn i sausen. av laks. Når jeg vil gjøre matlagingen ekstra lettvint kjøper jeg ofte bønner, linser eller erter på boks, og kombinerer det med kjøtt eller fisk av ulike slag
Du skal bare steke lettsalta laksefileter i smør. Litt olivenolje, salt, pepper, chili i små biter og sitronsaft, helles over laksen og salaten ved servering
I det siste har jeg hørt flere på demo som har brukt min mango og lime chutneymed kylling og fisk. Serveres gjerne med litt raita, papadam og skiver av rødløk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.